Verslag van maandag 16 juli 2018:

Het was wel weer even een ritje naar Eindhoven, maar wat een fijn kamphuis! Veel ruimte, grote keuken en een mooi terrein met veel bomen. En die bomen geven gelukkig veel schaduw wat we zeker nodig zullen hebben deze week met dat heerlijke weer!

Alle kinderen hadden als hint een cowboyhoed gekregen dus dat de meiden in het Wilde Westen terecht zouden komen was geen verassing. Bij aankomst maakten we kennis met Stupid Stan en zijn vriend Lucky Len....

Stupid Stan en Lucky Len trakteren de ouders op koffie en thee en de kinderen op limonade. Als de ouders afscheid genomen hebben leiden de heren ons rond in het kamphuis en vertellen ze ons de regels. Daarna gaan ze ervan door om lekker een stukje paard te gaan rijden.

Na de heerlijke lunch met kippensoep komt Stupid Stan weer terug bij de kinderen. Hij is hard van zijn paard gevallen (hij is ook wel een beetje 'stupid') en is met mijn arm in een cactus gevallen. Hij heeft erg veel pijn en heeft een gekke wond op zijn arm. De kinderen besluiten in groepjes om Stan wat op te vrolijken met dansjes en toneelstukjes. Hij vind het prachtig, maar blijft nog wel pijn aan zijn arm houden.

Als avondeten hebben we broodje hamburger en als toetje een banaan dus we hebben weer volop erergie voor het avondspel. En ik kan je vertellen, die energie gaat voorlopig niet weg dus het zal hier nog wel even heel gezellig zijn voordat de meiden allemaal slapen.


Foto's van maandag 16 juli 2018:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina