Verslag van vrijdag 20 juli 2018:

Vandaag is het sportdag dus na het corvee kleed iedereen zich om in sportkleding. Er wordt gestart met de individuele spellen en gelukkig gebeurt alles onder de bomen, want het is weer een warme dag. Na een korte break voor een broodje hot dog, gaan we verder met de groepsspelletjes.

Na de sportdag gaan we proberen de saloon binnen te komen. We proberen allemaal zo stoer en oud mogelijk te doen en ja hoor; we mogen naar binnen. De saloon wordt net schoongemaakt door schoonmaakster Sjonnie en maken een praatje met haar. Als ze weg loopt, discussieren we over wat het ingedrient uit de Saloon zou kunnen zijn. Ons oog valt op een schoteltje geweerkruid wat op de bar staat en we denken dat dit het vierde ingredient is. We nemen het snel mee en vertrekken uit de saloon.

Na een heerlijk diner met kip, aardappelen, doperwten en worteltjes gaat iedereen zich klaar maken voor de talentenjacht. Wie het wil krijgt een beetje make-up of schmink of de haren worden netjes gedaan. De talentjacht wordt gepresenteerd door drie oude dames die een super coole dans doen voor de kids opvoeren!

Foto's van vrijdag 20 juli 2018:
klik op de "Kamp" button om terug te keren naar de Kamp startpagina